Mooie gebruikte BMW’s uit Nijmegen

Jensen Motorrijwielen is gespecialiseerd in gebruikte BMW's. We hebben altijd 30 tot 40 occasions in de winkel, van K-, F- en R- serie uit de 90-er jaren tot bijna nieuw. 
U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, spuitwerk en schadeafwikkeling. Als het maar om BMW's gaat!

Tot ziens in Nijmegen, we hebben er zoals altijd voor gezorgd dat er mooie motoren in onze showroom staan, voor tips en nieuwigheden kunt u ons ook volgen op facebook!

 

 

 

WINTERONDERHOUD...
DAAR MAKEN WE WEER GRAAG TIJD VOOR!


Beste BMW rijders, liefhebbers, vrienden, kennissen en relaties,

Het is alweer zover... Onze winteractie begint weer!
En ook dit jaar starten we in november. Dat geeft ons mooi net iets meer tijd om al jullie motoren klaar te hebben voordat de lente weer in de lucht zit :-) 
En daarbij krijgt u in november, december, januari en februari maar liefst 20% korting op banden én standaard gemonteerde onderdelen zoals bijvoorbeeld olie, filters en bougie’s.
 

Lekker weer voor onderhoud
Voor velen van jullie zijn de herfst- en wintermaanden de ideale periode om onderhoud uit te laten voeren, bijvoorbeeld omdat het weer slechter is, er niet of minder gereden wordt en/of de motor tijdelijk niet verzekerd is (winterstop). Uiteraard houden wij daar rekening mee. U bent óók in deze maanden van harte welkom! 
 

 Vervangend vervoer? Dat kan.
Rijdt u in deze periode graag door en heeft u tijdens het onderhoud behoefte aan vervangend vervoer, hebben we een F800ST of een R1200RT klaarstaan. Als u daar gebruik van wilt maken graag vooraf even reserveren. En als u onze klimaatneutrale highspeed originele BMW bobslee wilt lenen, kan dat natuurlijk ook.


Wint u een hotelovernachting t.w.v. €100?
Iedereen die tijdens onze winteractie een grote beurt laat uitvoeren maakt kans op een hotelovernachting ter waarde van €100 in een hotel naar keuze! Ga bijvoorbeeld een keer naar Budapest of zoek zelf een mooie reisbestemming uit en wie weet leggen wij er €100 bij.
 
Uw motor thuis laten ophalen
Tijdens de winteractie kunt u, in combinatie met een grote onderhoudsbeurt, uw motor desgewenst thuis laten ophalen en na de beurt brengen we 'm uiteraard ook weer terug. We vervoeren 'm in een gesloten bus. Tot 50 km van Nijmegen doen we dat kosteloos, daarbuiten vragen we een kleine vergoeding.
 
Let op onze gewijzigde openingstijden in de winter:

in december, januari en februari zijn wij geopend op
dinsdag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur
zaterdag van 8.30 -16.00 uur
....en vanaf 1 maart van dinsdag t/m vrijdag weer elke dag een half uurtje langer.
 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw binnen

BMW - R1200GS
Bouwjaar:
2010
Km. stand:
61.052km
Prijs:
€9.600,-
Meer info
BMW - R1200GS
Bouwjaar:
2013
Km. stand:
125.276km
Prijs:
€7.850,-
Meer info
BMW - R1200GS TRIPLE BLACK EDITION
Bouwjaar:
2012
Km. stand:
67.889km
Prijs:
€9.950,-
Meer info
Kawasaki - VERSYS 1000
Bouwjaar:
2017
Km. stand:
51.286km
Prijs:
€8.950,-
Meer info