Onze werkplaats

Inmiddels hebben we alweer ruim 25 jaar ervaring met onderhoud en reparatie's aan BMW motorfietsen en beschikken over alle apparatuur en gereedschappen om uw BMW te onderhouden.

We hebben drie huurmotoren als vervangend vervoer, bij een grote beurt gratis, anders € 13,50 per dag. 

Laat bij het maken van de afspraak wel even weten of u hier gebruik van wilt maken.

Voor onderdelen en accessoires bent u natuurlijk ook van harte welkom, voor veel slijtagedelen hebben we naast het originele deel ook een alternatief.  We hebben zelfs onderdelen die BMW niet los in het programma heeft.
Bij ons gekochte banden monteren we gratis en daar kan uiteraard op gewacht worden. Michelin, Metzeler en Bridgestone hebben we in bijna alle BMW maten op voorraad, andere merken eigenlijk altijd een dag later in huis. 

Mocht U vragen hebben of meer informatie willen kunt u altijd bellen of mailen.

 

Winteractie 2022/2023

 

Het is zover... Onze winteractie begint weer!
En ook dit jaar starten we in november. Dat geeft ons net iets meer tijd om al jullie motoren klaar te hebben voordat de lente weer in de lucht zit :-)
En ook deze keer krijgt u in november, december, januari en februari maar liefst 25% korting op de standaard gemonteerde onderdelen zoals bijvoorbeeld olie, filters en bougie’s. En op banden krijgt u in deze periode 20% korting!

 

Vervangend vervoer? Dat kan!

Rijdt u in deze periode graag door en heeft u tijdens het onderhoud behoefte aan vervangend vervoer, hebben we een F800ST of een R1200RT klaarstaan. Als u daar gebruik van wilt maken graag vooraf even reserveren.

 

Uw motor thuis laten ophalen.
Tijdens de winteractie kunt u, in combinatie met een grote onderhoudsbeurt, uw motor desgewenst thuis laten ophalen en na de beurt brengen we 'm uiteraard ook weer terug. We vervoeren 'm in een gesloten bus. Tot 50 km van Nijmegen doen we dat kosteloos, daarbuiten vragen we een kleine vergoeding.