Onze werkplaats

Inmiddels hebben we alweer ruim 25 jaar ervaring met onderhoud en reparatie's aan BMW motorfietsen en beschikken over alle apparatuur en gereedschappen om uw BMW te onderhouden.

We hebben drie huurmotoren als vervangend vervoer, bij een grote beurt gratis, anders € 13,50 per dag. 

Laat bij het maken van de afspraak wel even weten of u hier gebruik van wilt maken.

Voor onderdelen en accessoires bent u natuurlijk ook van harte welkom, voor veel slijtagedelen hebben we naast het originele deel ook een alternatief.  We hebben zelfs onderdelen die BMW niet los in het programma heeft.
Bij ons gekochte banden monteren we gratis en daar kan uiteraard op gewacht worden. Michelin, Metzeler en Bridgestone hebben we in bijna alle BMW maten op voorraad, andere merken eigenlijk altijd een dag later in huis. 

Mocht U vragen hebben of meer informatie willen kunt u altijd bellen of mailen.

 

 

WINTERONDERHOUD...
DAAR MAKEN WE WEER GRAAG TIJD VOOR!


Beste BMW rijders, liefhebbers, vrienden, kennissen en relaties,

Het is alweer zover... Onze winteractie begint weer!
En ook dit jaar starten we in november. Dat geeft ons mooi net iets meer tijd om al jullie motoren klaar te hebben voordat de lente weer in de lucht zit :-) 
En daarbij krijgt u in november, december, januari en februari maar liefst 20% korting op banden én standaard gemonteerde onderdelen zoals bijvoorbeeld olie, filters en bougie’s.
 

Lekker weer voor onderhoud
Voor velen van jullie zijn de herfst- en wintermaanden de ideale periode om onderhoud uit te laten voeren, bijvoorbeeld omdat het weer slechter is, er niet of minder gereden wordt en/of de motor tijdelijk niet verzekerd is (winterstop). Uiteraard houden wij daar rekening mee. U bent óók in deze maanden van harte welkom! 
 

Vervangend vervoer? Dat kan.
Rijdt u in deze periode graag door en heeft u tijdens het onderhoud behoefte aan vervangend vervoer, hebben we een F800ST of een R1200RT klaarstaan. Als u daar gebruik van wilt maken graag vooraf even reserveren. En als u onze klimaatneutrale highspeed originele BMW bobslee wilt lenen, kan dat natuurlijk ook.


Wint u een hotelovernachting t.w.v. €100?
Iedereen die tijdens onze winteractie een grote beurt laat uitvoeren maakt kans op een hotelovernachting ter waarde van €100 in een hotel naar keuze! Ga bijvoorbeeld een keer naar Budapest of zoek zelf een mooie reisbestemming uit en wie weet leggen wij er €100 bij.
 
Uw motor thuis laten ophalen
Tijdens de winteractie kunt u, in combinatie met een grote onderhoudsbeurt, uw motor desgewenst thuis laten ophalen en na de beurt brengen we 'm uiteraard ook weer terug. We vervoeren 'm in een gesloten bus. Tot 50 km van Nijmegen doen we dat kosteloos, daarbuiten vragen we een kleine vergoeding.
 
Let op onze gewijzigde openingstijden in de winter:

in december, januari en februari zijn wij geopend op
dinsdag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur
zaterdag van 8.30 -16.00 uur
....en vanaf 1 maart van dinsdag t/m vrijdag weer elke dag een half uurtje langer.